Thuiskomen in jezelf
Thuiskomen in jezelf

De Villa Wijs methode staat voor thuiskomen in jezelf. Hierbij vergelijken we ons lichaam met een huis.
Tijdens de visualisatie ga je met je aandacht naar binnen en maak je contact met je onderbewustzijn. Door je lichaam als een huis te zien, is het mogelijk een rondleiding te maken en te ontdekken wat jouw onderbewustzijn je te vertellen heeft.

Ben je heel (hoog) gevoelig dan kunnen we eens kijken of je een wachtwoord op de wifi kunt zetten zodat niet iedereen ongevraagd binnen komt.
Heb je onrust in je lijf en kun je maar moeilijk stilzitten dan kunnen we eens kijken in je huis of de ramen niet te ver openstaan.

Tijdens het visualiseren ontdek je tijdens een rondreis óf je in je lichaam aanwezig bent en waar je bent. Misschien kom je niet verder en liggen er nog rommeltjes (blokkade) om op te ruimen.

Bij elk kind ziet zo’n rondreis er anders uit en wat betekent het dat wat je onderweg tegenkomt? Wat wilt jouw onderbewuste vertellen?
Door er een beeld van te maken en dit aan te passen of op te ruimen zodat het goed voelt, creëer jezelf een oplossing.

Iedereen kan (leren) visualiseren!


Ben je nieuwsgierig geworden? Plan dan een eerste gesprek waarin ik je vertel over de basis van Villa Wijs en meteen een oefening mee geef.Tijdelijk een eerste gesprek voor slechts €29,-