16-07-2020


Magnetiseren


Magnetiseren werd al meer dan 5000 jaar geleden in vele culturen gebruikt als effectieve methode voor het bestrijden van ziektes en kwalen.
Magnetiseren is het geven van liefde in de vorm van energie en het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel, waarbij het opruimen van blokkades centraal staat. Denk ook maar eens aan die keren dat je (als) kind valt en jijzelf of één van je ouders intuïtief over de pijnlijke plek wrijft, je roept het zelfhelend vermogen aan.
Het doel is de energiebalans herstellen zodat de levensenergie (Chi) weer vrijelijk kan stromen en blokkades worden opgegeven.
Een energetische behandeling zorgt er vaak ook voor dat oude (denk-)patronen losgelaten kunnen worden en het maakt je vrolijk en ontspannen.Voor wie?


Voor iedereen! Van baby tot aan volwassenen personen. Enkele voorbeelden;

 • traumatische ervaringen
 • een kind/ volwassenen met pijn
 • slaapproblemen
 • verdriet heeft om welke reden dan ook
 • een kind/ volwassenen dat boosheid weg stopt
 • migraine
 • watervrees
 • een baby die veel huilt zonder duidelijke reden
 • een kind dat druk gedrag vertoont
 • meer energie nodig na een moeilijke periode
 • rug/ schouderklachten
 • darmklachten


Een magnetiseur gebruikt niet zijn eigen energie. Hij of zij is een doorgeefluik
Wat gebeurt er tijdens het magnetiseren?


Bij magnetiseren houd je je kleding aan. Ik houd mijn houden iets boven elke chakra. Zo voel ik welke energie ik naar het gebied mag sturen.
Daarna ga ik (zonder je aan te raken) met jouw klachten/ hulpvraag aan de slag. Een magnetiseur gebruikt niet zijn eigen energie want dan zou hij of zij na één behandeling uitgeput zijn maar er word gebruik gemaakt van het universum, daar is de energie wel onuitputtelijk. De magnetiseur is een doorgeefluik, via de handen stroomt de juiste energie naar elk gebied.
Dit zie je niet maar sommige voelen een aangename temperatuurwisseling in het gebied of een lichte tinteling maar er zijn er ook genoeg die niks merken tijdens de behandeling. Elk lichaam reageert anders.


Hoe vaak magnetiseren?
Een behandeling helpt soms al heel snel en werkt nog twee á drie weken door. Maar hoe langer je al rondloopt met de klacht hoe vaker een behandeling nodig is. De berg word laag voor laag afgebrokkelt. Gemiddeld genomen zijn drie behandelingen nodig.

Je beslist (meestal onbewust) of je je beter wilt gaan voelen of niet en of je wilt groeien in je ontwikkeling.

Je beslist (meestal onbewust) of je je beter wilt gaan voelen of niet en of je wilt groeien in je ontwikkeling.
Dat is niet altijd leuk, want je wordt geconfronteerd met jezelf, met weggestopte pijn en verdriet dat je eigenlijk niet wilt. Maar juist door het ontvangen van goede energie, laat je toe dat dit verdriet en die (oude) pijn kunnen worden losgelaten. Daarmee kun je een weg inslaan die je in balans brengt met jezelf en waarbij je kunt groeien naar je werkelijke Zelf. Met oefeningen die je meekrijgt kun je dit proces zelf voortzetten, bijvoorbeeld door te mediteren. Met deze oefeningen kun je jezelf helpen om gedachten, patronen, overtuigingen en negatief gedrag te veranderen.
Tijdens het magnetiseren mogen kinderen best iets in hun handen houden om te doen zoals een telefoon of leesboekje.

Interesse? Reserveer hier dan je afspraak