Aromatherapie
Aromatherapie werkt met etherische oliën afkomstig uit planten, bomen, bloemen en zaden.
De geur van de olie roept bepaalde herinneringen en emoties op.
Etherische oliën werken op lichaam en geest.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de olie te gebruiken. Druppels in bad, inhaleren, verdampen, geursteentje maar het aller fijnste is een massage. Hierbij heb je meteen een dubbele werking, de olie word door de huid in het bloed opgenomen en de aanraking is helend en ontspannend.


Baby's
Onrustige baby's of baby's die veel huilen kunnen baat hebben bij aromatherapie. Een baby huilt niet zomaar. Een baby geeft doormiddel van huilen aan dat iets niet fijn is of voelt. Doormiddel van massage kunnen oa krampjes verminderen maar ook creeër je zo een veilig gevoel voor je baby in deze drukke hectische wereld en het is ook nog eens goed voor de band tussen ouder en kind.
Als je wilt kom ik bij je langs, ik help je bij de massage en als je wilt voel ik intuïtief of de baby goed in verbinding staat met het lichaam. Het kan namelijk heel goed zijn dat de baby nog niet verbonden is met deze aardse wereld.

Kinderen
De meeste kinderen zullen de aromatherapie heerlijk vinden. Een lekker geurende huidolie bijvoorbeeld na het douchen, de geur kan zoveel positiviteit brengen. Maar met aromatherapie kun je nog veel meer.
Een ontspannen massage tijdens een hectische week of voorafgaand aan een coachinggesprek. Ook maak ik mengsels voor thuis gebruik in de diffuser, een spray of bodyolie speciaal op jou afgestemd.
Etherische olie werkt voor ontzettend veel lichamelijk en geestelijke klachten. Dus of je nu bang bent om te slapen, piekert over je schoolresultaten, chaotisch bent of een dromerig type bent, alles is mogelijk.


Er zijn zoveel mogelijkheden dat de prijzen per mail op te vragen zijn. (de oliën starten vanaf 5,- dus echt het proberen waard, toch?)