Aromatherapie
Aromatherapie werkt met etherische oliën afkomstig uit planten, bomen, bloemen en zaden.
De geur van de olie roept bepaalde herinneringen en emoties op.
Etherische oliën werken op lichaam en geest.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de olie te gebruiken. Druppels in bad, inhaleren, verdampen, geursteentje maar het aller fijnste is een massage. Hierbij heb je meteen een dubbele werking, de olie word door de huid in het bloed opgenomen en de aanraking is helend en ontspannend.


Baby's
Onrustige baby's of baby's die veel huilen kunnen baat hebben bij aromatherapie. Een baby huilt niet zomaar. Een baby geeft doormiddel van huilen aan dat iets niet fijn is of voelt. Doormiddel van massage kunnen oa krampjes verminderen maar ook creeër je zo een veilig gevoel voor je baby in deze drukke hectische wereld en het is ook nog eens goed voor de band tussen ouder en kind.
Als je wilt kom ik bij je langs, ik help je bij de massage en als je wilt voel ik intuïtief of de baby goed in verbinding staat met het lichaam. Het kan namelijk heel goed zijn dat de baby nog niet verbonden is met deze aardse wereld.
Thuisconsult bedraagt € 45,- incl reiskosten en olie binnen een straal van 10km vanuit Drunen en duurt 30 minuten.


Kinderen
De meeste kinderen zullen de aromatherapie heerlijk vinden. Een lekker geurende huidolie bijvoorbeeld na het douchen, de geur kan zoveel positiviteit brengen. Maar met aromatherapie kun je nog veel meer.
Een ontspannen massage tijdens een hectische week of tijdens een coachinggesprek. Ook maak ik mengsels voor thuis gebruik in de diffuser, een spray of bodyolie speciaal op jou afgestemd.
Etherische olie werkt voor ontzettend veel lichamelijk en geestelijke klachten. Dus of je nu bang bent om te slapen, piekert over je schoolresultaten, chaotisch bent of een dromerig type bent, alles is mogelijk.De massage
De eerste keer boek je je afspraak met een intake zodat we het over je hulpvraag kunnen hebben en ik wil natuurlijk ook weten of je bijvoorbeeld niet allergisch bent voor iets.
Tijdens de boeking maak je een keus of je een volledige massage wilt of alleen bepaalde delen van je lichaam. Regelmatig zal ik tijdens de massage aan je vragen of het prettig is, zo niet pas ik me aan en mocht iets niet fijn voelen dan kun je er altijd voor kiezen het gebied over te slaan. Bijvoorbeeld doordat het te pijnlijk is of gewoonweg niet fijn voelt.
Ondergoed hou je altijd aan.
De delen die niet gemasseerd worden of net gemasseerd zijn worden bedekt met een zachte handdoek zodat dit lekker warm blijft en de olie zijn werk kan doen.
Liefst ook niet meteen douchen na de behandeling zodat de olie nog wat uurtjes krijgt om door te werken.
Ahankelijk van de klacht is gemiddeld genomen 1 tot 3 behandelingen voldoende.
Je lichaam heeft altijd onderhoud nodig dus zo nu en dan is een massage of energetische behandeling een cadeautje voor je lichaam

Losse olien zijn te koop in de webshop. Er zijn zoveel mogelijkheden dat lang niet alles erop staat. Ben je op zoek naar iets? Laat het me weten.