Afstandshealing

We zijn op deze aarde allemaal verbonden met elkaar daardoor kan ik me op afstand afstemmen. Dit kan alleen als jij je hiervoor openstelt. Ik maak gebruik van universele energie die jij op dat moment nodig hebt.
Tijdens en na een healing kunnen kou en warmte afwisselen in je lichaam, je kunt tintelingen voelen, moe zijn maar soms voel je ook helemaal niks. Dat geeft niet, weet dat het z'n werk wel doet en bij blokkades kan het zelfs een aantal dagen duren voordat het proces beeindigt is.
Neem na de healing genoeg rust (ga niet meteen een vriendin bellen en vertellen wat je ervaren hebt, dat verstoort het proces) en drink extra water om het reinigen te stimuleren.
Ik kan je niet genezen van ziektes en mensen met een pacemaker mogen ook niet behandeld worden maar voor de rest komen alle klachten en blokkades in aanmerking. Dus heb je ontzettende rugpijn, zijn je chakra's niet in balans of voel je migraine opkomen?
Bel, mail of app me dan en ik help je de blokkade weg te halen of pijn te verlichten.
Kosten 20,- voor 20 minuten.


Kaartlegging

Om bepaalde inzichten te krijgen kun je ook orakelkaarten om raad vragen. Je zult versteld staan wat de kaarten je kunnen vertellen.
Ik heb verschillende kaartendecks en ik ga af op mijn intuitie met welk deck ik jouw ga helpen.
Ook is het mogelijk een jaar of maandlegging te leggen.
Inzichten krijgen ±45 min € 35,-
12 maanden legging 30 min €15,- (ook per mail mogelijk)
  • de Piekerfabriek is vrijgesteld van btw;
  • Ik hanteer een kilometervergoeding van 0,19ct per kilometer buiten Drunen;
  • Wanneer een afspraak niet door kan gaan dient dit 24 uur van te voren afgezegd worden;


Vind je weg