Een stukje over mezelf...

Ik ben Tamara van Kuijk en moeder van 3 prachtige meiden. Nieuwetijdskinderen. De één hoogsensitief en een enorm sterke wil de ander hoogstimulatief.
Het begon allemaal toen mijn oudste dochter werd geboren. Een wereld die voor mij openging. Hoogsensiwattes??! Dat was wat ik dacht.

Meteen was voor iedereen duidelijk dat dit een heel bijzonder meisje is, maar vind niet iedereen dat van z'n eigen kind? Maar hoe ouder ze werd hoe meer het duidelijk werd dat ze "anders" is dan andere leeftijdsgenootjes. Al vanaf dag 1 keek ze ontzettend wijs uit haar ogen, ze ontwikkelde zichzelf in een razendsnel tempo en had op haar eerste verjaardag al een woordenschat van een kindje van 2. Tegen veranderingen kon ze niet goed, van harde geluiden dook ze in elkaar en ze liet duidelijk merken wanneer ze iemand niet vertrouwde. Ze werd pittiger en pittiger. Aankleden was een drama. Niks zit lekker. Hoe meer ik er tegen in ging hoe dwarser ze werd. Wat is er met mijn kind aan de hand? Is ze hoogbegaafd? Waarom doet ze zo? Wat doe ik fout?
Zij bepaald hoe de dag verloopt, dat is toch niet normaal? Al dit soort vragen spookte door mijn hoofd.

Na lang zoeken en veel lezen las ik iets over hooggevoeligheid en heb ik online een test gedaan voor hoogsensitieve kinderen om te zien of zij hier aan voldoet en ja hoor ze scoort op bijna alles.
Oke en nu? Na een zoektocht op internet vond ik een coach en van haar heb ik destijds handige tips gekregen om verder te kunnen gaan.
In mijn blog kun je meer lezen over mijn zoektocht.

Ik heb het roer omgegooid en ben intussentijd heel wat studies, online trainingen en workshops verder zoals coaching van hoogsensitieve personen, mindfulness voor kinderen, kennis over autisme opgedaan, speltherapie, intuïtieve ontwikkeling, aura en chakrahealing, bachbloesem en aromatherapie en de opleiding tot Villa Wijs coach.
Mijn missie is kinderen en hun ouders te helpen om de mooie krachten en kwaliteiten niet als iets negatiefs te zien maar, door er anders mee om te leren gaan, als iets positiefs te gaan zien.
Ik werk veel visualiserend, wat een ongelooflijk krachtig middel is! Daarnaast werk ik met energie, ik leer je hoe je dit heel eenvoudig voor je kan laten werken.